Scrubs

Innan jag går och lägger mig varje kväll så kollar jag på Scrubs, vilket jag gör nu (det är reklam!).
Men jag tycker verkligen att de nya avsnitten är så sjukt dåliga! För det första J.D är inte där, han är ju huvudpersonen. Han ska sätta upp scrubsskylten i slutet av introt, inte en jobbig och galen tjej som har tagit över hans roll. Sen att Carla inte är där, och alla nya personer. USCH! Inte roligt är det heller.
Så ska det se ut, det gamla, roliga och härliga gänget!
This is just shit

Krulltott.

Jag har väldigt lockigt hår, och nu snackar vi inte fint krus eller fina lockar i topparna. Nej, mitt i håret ska de där lockarna sitta. Och som en vanlig människa i världen som vill ha det de inte har, så vill jag självklart ha rakt hår. Om jag plattar mitt hår så blir det såklart rakt, men sen vill mitt hår leka programmet H2O. Så fort någon form av vatten rör det så lockar det sig. Men jag har en lösning! När jag ska duscha, men inte tvätta håret! Jag har en uberfin badmössa! De finns billigt på Åhléns. Så alla ni där ute som inte orkar platta håret varje kväll/morgon. Köp en sån, de funkar superb!


Jag är en korall!

Idag började vi dagen tjugo i tio vid Folkteatern, jag och Anna kom tre minuter sent. Och såååklart blev vår lärare sur...
Iallafall kollade vi på en, ja... Jättetrevlig... Teater!
Snart ska jag på fotbollsträning. Okej nu börjar detta låta som ett sådant inlägg som är tråkigt. Slutar här...


5. Favorite Villain (no repeats)

Antingen Draco (om man kan kalla honom för en skurk) eller Lucius Malfoy efter att ha sett A.V.P.S.
Och jag förstår verkligen inte hur man kan gilla Bellatrix, hatar henne så sjukt mycket!

Söndagströttheeet

Kolla Lillabloggen på youtube!

Nyklippt hår och mustasch

I fredags innan konserten så klippte jag mig, ingen större skillnad och inget jag behöver lägga ut med före och efter bild. Och någonting jag glömde berätta i det förra inlägget! Påväg hem cyklade vi från Mange Makers. Och ja, det smartaste valet var kanske inte att säga åt mig att cykla längst fram. Jag virrade bort mig det första jag gjorde, dessutom höll jag på att cykla ner mot vattnet... ojojoj.
Och nu ska jag berätta en riktigt kul sak! Jag har odlat mustasch! Har alltid velat ha en gammeldagsmustasch! Och finally!

Det är fest nu, eller igår..

Igår var jag, Anna och Alicia och såg Mange Makers! Och det var så himla kul! Vi stod längst bort vid högtalarna och märkte inte förrän jag skulle gå och lägga mig att jag hade fått världens huvudvärk! Iallafall så stod vi längst bort, längst fram. Men de kom ut ett x antal gånger, men hann aldrig ge oss High-five. Men i slutet kom alla fyra och sprang längst bort, enda till oss. Wihoooo!

"Här kan man skriva God Morgon"

Ni vet att jag sätter håret bakom öronen hela tiden (och om inte, så vet ni det nu!) men det går inte...I förrgår lyckades jag hoppa bakåt och fint papperskorgskanten på örat (rättare sagt, bakom örat). Ja, det har inte släpt, så efter skolan ska jag till vårdcentralen och kolla upp det.
Men idag känner jag mig bubblande glad! AIK gick till semifinal (by the way, är jag den enda som säger sémifinal och inte semífinal) och "Panic! At The Disco´s" låt "I write sins not tragedies" har ingen cencur längre.
Om orginaltexten gick såhär:
"What a beautiful wedding!, What a beautiful wedding!" says a bridesmaid to a waiter. 
"Oh yes, but what a shame, what a shame, the poor groom's bride is a whore." 
I chime in with a "Haven't you people ever heard of closing the god damn door?!"
Då gick den cencuerade versionen såhär:
"What a beautiful wedding!, What a beautiful wedding!" says a bridesmaid to a waiter. 
"Oh yes, but what a shame, what a shame, the poor groom's bride is a shh." 
I chime in with a "Haven't you people ever heard of closing the --- damn door?!"

Nu ska jag cykla iväg för första gången!

Choo+Choo=Train

Bara trettio minuter kvar av tågresan! Jag har underhållit mig med "Monty Python and the Holy Grail". Vi var ju och såg "Spamalot" för ett tag sedan, och den är ungefär den svenska/musikal versionen. Så kom jag på att jag köpt den förut men aldrig kollat på, den hade fortfarande plasten kvar.

 


Hugo!

Pappa hämtade mig vid två idag. Då åkte vi direkt till Heron City och såg filmen Hugo, och den var mycket bättre än vad jag hade trott! Det var inte en smörig Hollywoodfilm som jag trodde, det var inte en oförutsägbar film. Sånt gillar jag. Sedan att Jude Law hade en roll eller att Johnny Depp var producent gjorde ingenting...
Annars var det tre andra ansikten jag kände igen, Narcissa Malfoy, Madam Olympe Maxime och Vernon Dursley!
Hur som haver hade vi en riktigt rolig kväll igår! Vi såg filmerna "In Time" och "The Tourist" ( där var Johnny Depp med, hehehe..).

Partypartyparty!

Min kära vän Lova har bjudit in mig och några kompisar att fira hennes födelse för fjorton år sedan. Vad vi ska göra har jag ingen aning om, men vi ska sova över där. Så det låter bra!
Usch jag hatar de där klassiska; här är jag i spegeln bilderna.
Så här har ni mig i spegeln i och för sig... Men jag är en enhörning, vilket gör bilden mycket mer intressant!


Peppigt!

I tonåren har man förmodligen de roligaste året i sitt liv, men istället slösar vi bort tiden på killar. Och då blir man ledsen eller som jag säger depp. Iallafall, så är det massa tråkigt att vara depp! Och en av de sakerna som alla i tonåren behöver är familj, vänner och musik. Så till alla er ledsna där ute i den stora världen, eller Falun...Här har ni peppmusik!
Kelly Clarksons låt What doesn´t kill you makes you stronger är typ den ultimata pepplåten. Den handlar ju om allt sådant!
One Republics låt Marchin on är en hur bra låt som helst, och är även en av mina favoritlåtar!
Sedan har vi  de älskade One Direction (jag lovar att minst hälften av de som läser det här kände att sitt hjärta hoppade till lite) och deras låt What makes you beautiful.


Favorite Order of the Phoenix member

Jag älskar Tonks, men jag är verkligen förtjust i Sirius Black och Remus Lupin. Jag älskar hur Tonks inte är som alla andra och dessutom ger lite credit till Hufflepuff! Sirius älskar jag självklart och jag grät när han dog. Okej, vem gjorde inte det. Jag älskade hur han blev som en ny fadersfigur till Harry, fast det var hemskt när han dog. Tänk att först få sin pappa dödad, för att sedan se den som nästan är som en far för dig, bara dö. Hemskt.... Lupin gillade jag framförallt i trean, han var en sjukt bra lärare och om jag hade fått chansen att ha honom som lärare under min tid på Hogwarts (Ja, jag går där. Helt amazing, savvy?)

Drawsomething

Som alla andra spelar jag såklart DrawSomething. Oftast när jag spelar så ritar jag bara ihop något så den andre ska förstå. Men ibland om det kommer något kul kan jag anstränga mig lite iallafall!

De här är då några av mina finare kreationer;

Jag känner mig glad och givande just nu, så jag har ett litet uppdrag/utmaning/minitävling till allihopa!

Den som först kommer på vad alla de här finfina teckningarna föreställer får en länk!


Jag har rufsigt hår

Idag var första dagen i skolan, vi hade fått nya skåp. Jag vet inte om någon av er har varit på badstället Aquanova, men om ni har det så vet ni hur våra nya skåp ser ut. Jag fick ett underskåp, det är inte bra. De som har överskåp trycker ut de som har underskåp när de tycker att vi är för långsamma. Det här är andra gången jag har underskåp...
Nu till något roligare, jag har stort rufsigt hår idag. Ser ut som ett troll (det är bra! Jag gillar troll, de är söta), fast tidigare idag hade jag en toffs, fast det såg mer ut som en groda (när den fäller ut hackan sådär).
Trolligt!

Did yah put yah name in tha goblet if fireh?!

Varje kväll försöker jag läsa ett kapitel i min bok, men ikväll hade jag ingen lust. De senaste månaderna har jag inte haft någon läslust, rätt sjukt. Annars är jag är bokmal! Så just nu tvingar jag mig själv att läsa så att det ska komma tillbaka.
Och med det vill jag säga Godnatt!
Så..um..ehm...God natt!


3. Favorite student during Harrys time (no repeat)

Eftersom man inte får säga någon jag redan sagt så blir det nog Luna Lovegood, jag tycker hon är rätt skön!

En gång i Phuket

Filmen var riktigt trevlig och rolig. Jag vill så gärna tillbaka till Thailand, problemet var dock att jag kände igen mig och satt och pekade ut alla fel i filmen. Om jag bortser från det så var den riktigt bra, framförallt väldigt rolig!
Jag brukar inte gilla Svenska filmer, men den här typen (det vill säga de Peter Magnusson skrivit manus till, t.ex den här och "Sommaren med Göran") gillar jag verkligen. Annars är det riktig "svensk" torr humor, de här filmerna skrattar man verkligen åt!
Dessutom innehöll den "ångestmoment", ni förstår vad jag menar om ni ser den.
SE DEN!

Two times it is

Tidigare idag bestämde jag och pappa för att se på ännu en bio, denna gång "En gång i Phuket". Jag tror den heter så iallafall. Jag är fortfarande sjuk, TYCK SYND OM MIG! Det där var inte alls ironiskt menat, inte alls...


Vilken ställe skulle ni välja?

Jag skulle vilja åka till Hogwarts, Hyrule och Half-Blood Camp.
Wohoo

Inte mycket till sömn

Igårkväll var jag som vanligt och kollade lite på tumblr, men så såg jag något hemskt. En "meme" som är någo slags spöke, och så står det t.ex "You can´t look at all the four corners at the same time" och "Thank you for having the warderobe door open". Och eftersom jag tror på allt som har med spöken, andar och demoner att göra blev jag rädd. Blev lite smått paranoid och hörde ljud hela tiden, därför släckte jag inte lampan i mitt rum. Istället hade jag den mest "intelligenta" ideén: "Jag släcker lampan när jag är trött", hur bra gick det? Inge bra alls! Vaknade någon timme senare och lampan var fortfarande tänd... Eller så släckte jag lampan och drömde bara alltihopa, vet inte riktigt...

Dricker Coca Cola

Idag har jag varit med min käre Maija! Vi har; Spelat spel, ätit på subway och brottats i soffan. Ni vet som vi alltid gör. Men hon åkte för ett tag sedan för att spela handbollsmatch. HEJA, HEJA!
Nu står ostbågar och coca-cola på bordet framför mig, omnom.
Min hals har dessutom varit hemsk idag, på morgon/eftermiddagen kunde jag knappt prata, det var ett tag Maija och jag inte kunde sluta skratta åt min röst/mitt skratt. Om det fortsätter när skolan början är jag körd...
Okej, alla bilder jag har försökt lägga upp bil

2. Favorite Character

Harry såklart. Jag fattar inte varför alla väljer bort honom. Han är ju den serien handlar om, alla tycker mest om Luna. Men serien skulle ha klarat sig utan henne, men inte utan Harry. Sen har jag enda sen jag såg Harry Potter första gången (ca 6/7 år) tyckt om Hermione. Jag tyckte/tycker om att hon var den enda tjejen i "The Golden Trio".
Dessutom avgudar jag deras vänskap!

God Morgon/Ett litet svar

Igår precis innan jag gick och la mig så såg jag den här kommentaren;
Jag redigerar i iMovie, jag tror man får med den direkt när man köper en Macbook. Men innan jag hade en Macbook redigerade jag i Windows Movie Maker. Den funkar sjukt bra för att vara ett gratisprogram. Den fick man med, tror jag.
Två videor jag gjorde i WMM:

Justin Biebers dag

Idag fyller vår allas kära Justin Bieber år. Inte för att jag är det största fanet av Justin Bieber (Screw Bieberfever, I have Smoshy fever!) men det är en sak jag blir sjukt irriterad på. Och det är allt hat han får! Tänk er att vad ni än gör så kritiseras ni. Han måst vara sjukt stark för att klara av allt det här. Som min kära vän sa "Han sätter sig i fara genom att bara gå ut genom dörren". Och tragiskt nog är det sant. Hur kan man hata honom, han har inte gjort något mot er? Han spelar sin musik, och då får han väl göra det. Hans låt "Baby" innehåller inte så mycket vettigt, men hallå det var en av hans första låtar!
Kom igen folket, visa lite respekt!
Grattis!

Fryser som bara den!

Filmen var faktiskt bättre än jag hade trott, lite sådär i början men den blev bättre och bättre!
Nu när jag kom hem läste jag igenom mina inlägg och insåg att om man inte läser de med en glad röst kan det se ut som att jag klagar! Så läs allt med ett schvung!
Min favorit app (I´ma Unicorn) har en jättefin uppdatering med massor av nya horn!

RONALD BILIUS WEASLEY!

" Weasley är vår kung, kläm nu i och sjung;
Släppte inte klonken in, Weasley är vår kung.
Weasley räddar ju allting, aldrig lämnar han en ring, så Gryffindor, kläm i och sjung;
Weasley är vår kung.
Weasley är vår kung, kläm nu i och sjung;
Släppte inte klonken in, segern gjorde han till sin "
Grattis Ronald, The One Who Made Gingers Cool!


Tuggar Tuggummi

Jag sitter på min pappas kontor medans han är på ett möte. Efteråt ska vi se "Journey to the Mysterious Island", wohoo (det var inte ett sarkastiskt wohoo utan ett glatt! Ser framimot filmen). Ska bli kul att se Vanessa Hudgens i en annan roll än i HSM (nej, jag har inte sett någon annan film med henne).
Btw, jag har den finaste snodden/toffsen på mig! Hittade den i mitt rum, under röran på mitt skrivbord.


Best Book/Movie

Jag älskar den första och trean.
Älskar tredje filmen också. Och den allra sista är helt klart en favorit.

Harry Potter 30 day challenge

Jag kör på den här nu! Mycket roligare än de här andra vanliga tråkiga.

RSS 2.0