Hottopic.

Jag går just nu igenom hela Hottopic.com´s sortiment. För er som inte ved vad Hot Topic är det en "alternativ" (alltså alternativ stil) affär in the U.S. Jag fick reda på den via att Shane Dawson sålde lite kläder där. Men jag har hittat en massa fint, och tänkte kanske beställa hem lite! Allt är så himla fint där, blir så avundsjuk at jag inte kan vara i affären, på riktigt liksom...
Jag hade göra ett litet collage, men tappade intresset. Så det blir istället ett fult inlägg med massa klädbilder..
Så där har ni det. Kom ihåg att kolla in: Hottopic.com!

Huvudvärk etc etc

Wohooo, torsdag. Imorgon är det fredag och jag har ingen aning om vad jag ska göra...
Om någon läser detta inlägg (troligen gör ingen det eftersom jag hade världens största bloggpause...Utan att säga något, fy på mig!) och undar om huvudvärken... Jag har fått en mindre hjärnskaking. Vilket är ett av de stora anledningarna till att jag inte har bloggat, jag har haft konstant huvudvärk och därför haft 0% insperation. Woho, jag kunde stava till insperation. Yihaaaa.

Kul tanke...

Det kan inte bara vara jag som har tänkt på att såfort man ser en polisbil så blir man helt stel i kroppen och ler som en idiot? Som om man inte ska se misstänkt ut, men man ser ju mer misstänkt ut om man går helt rak i ryggen och ser väldigt nervös ut under leéndet. Och om man kör bil och ser en polisbil, då kör man mycket långsammare..
Samma sak är det med lärare, om man ser de i korridoren, utanför skolan eller när de kommer in i klassrummet blir man knäpptyst, ler och går stelt.
Även om man inte har gjort något så gör man så. Iallafall jag och alla mina kära vänner.

Mother of God..

Jag kan inte rita! Jag har aldrig kunnat rita och kommer heller aldrig kunna! Jag är helt talanglös på den fronten. Det kan bero på min brist på tålamod, men även att den stora anledningen. Det blir helt enkelt inte bra.
Men även om jag inte tycker om att rita längre, så älskar jag att kolla på videor på andra ritar t.ex på Youtube. Och hela kvällen har jag kollat på samma kille. Han är så sjukt bra, dessutom så är han liksom trevlig och glad i sina videor/videos (vad heter det?!).
Han heter ! Kolla in hans fina teckingar/målningar, vad ni nu vill kalla det!

Day 5. Favorite teacher (no-reapets)

Jag skulle vilja säga Lupin, men man får inte säga samma två gånger. Så det blir nog Professor Mcgonagall.
Hon är så himla cool, och en riktigt bra lärare!
Älskar henne igenom alla böckerna.

"Scared, Potter? "

Jag har precis duschat och slog på min teveapparat. När jag slog om till sexan så såg jag ett välbekant aniskte. Dobby! Wihoooo, blev superglad när jag såg det. Jag har nämnligen varken läst eller sett Harry Potter på länge, bara läst om det på Facebook/tumblr. Saknar det så himla mycket. Det har helt enkelt bara inte blivit av. Dessutom ser jag på filmerna själv (om det inte är Potterheads, vilket jag inte känner någon riktigtriktigt), alla stör sig bara på att jag sitter och citerar hela filmen.
Jag förundras verkligen hur små de är! Det är så himla gulligt!
Visst är det fint när bilderna inte är samma storlek!

Jag är en stolt Solnatattare!

Jag har gått och oroat mig hela dagen över matchen som spelas just nu...  Det är liksom lite avgörande som inte är så insatt i det här med ishockey.
Jag har klätt upp mig i mina finaste kläder och är peppad som få. Sitter ensam hemma och skriker. Undrar vad mina grannar tycker om mig just nu..
KOM IGEN NU AIK!

Plugga SO

Hela kvällen har jag pluggat SO! Någon uppsats/hemläxa om Bibeln.
Som alla säkert vet så kommer Titanic ut på bio igen, i 3D. Och... Ja... Jag måste vara den enda som inte har sett Titanic. Det känns lite hemskt, men jag är inte den där hjärta, smärta personen. Har aldrig tyckt om sådana filmer...
Menmen, jag kommer troligen bli uttvingad att se den på bio..


Sur

Nejdååå, men jag vill ju blogga. Sen händer det aldrig, synd... Det måste helt enkelt bli en rutin tror jag. Något som man gör dagilgen liksom. Så det ska jag!
Jag är väldigt rädd, fast nej (Nej, jag säger så hela tiden. ex, jag är hungrig, fast nej. Jag är jättekär, fast nej! det är rätt störande...). Det är en peddofil som herjar runt i Falun. Och han/de drar sig närmare min skola, så vi får inte gå hem själv. Typ...

RSS 2.0