Otroligt störande..

Jag har en tendens att bli riktigt besatt av filmer (t.ex Harry Potter, Pirates of the Caribbean & Sherlock Holmes). Jag måste till exempel ta reda på allt om skådespelarna. Och mina favoritfilmer (de som är nämnda ovan) har även komposerad musik, de hamnar direkt på min playlist på Spotify. Alla mina vänner säger att det är bara skådespelare som gör sitt jobb, men för mig är det mycket mer. Jag vill inte tro att det bara är på film.
Savvy?

Mot Estocolmo!

Idag har jag bland annat fått reda på att min gitarr var trasig och att vi måste köpa en ny och jag har ätit för kalla munkar. Dessutom har jag varit sjuk så jag missade fotbollsträningen. Men inga sura miner! Nu ska jag hem (ja, Stockholm är fortfarande "hem" för mig).
<Blogg.se appen fungerar inte. Föreställ er en jättefin/rolig/cool bild här>

Lika chokladig

När jag publicerade förra inlägget slog det mig att jag inte lagt upp inlägget om det jag tänkte lägga upp.
Eftersom jag varit hemma själv hela långa dagen utan mat, blev jag såklart hungrig. Och då hittade jag denna lilla goda chokladiga sak i kylen.
Man dricker de här som proteinersätting/matersättning. Och man blir superduper mätt av de + att de är goda. Superb!
Gulligt.

Ute ur Piratkoman

Jag har varit sjuk hela sportlovet, icke kul. Alla andra dagar har jag iallafall kommit ut en sväng, men idag har jag varit inne hela dagen. Så idag har jag gjort det de flesta i min ålder gör minst en gång i veckan, dvs noppa ögonbrynen, ha ansiktsmask, hårinpackning osv...
Vi kör på den där klassiska "här-är-jag-med-min-ansiktsmask-bild". By the way luktade den sjukt gott! Choklad..

Godmorgon alla...morgonpigga?

Igår var jag uppe till klockan alldeles försent. Jag kollade nämnligen för första gången på Pirates Of The Caribbean. Jag inte varför jag inte gjort det tidigare, eller jag har sett slutet på tvåan och trean på bio nerstänkt i äggula...
Iallafall så innehåller den det jag tycker bäst om i filmer komendi, action, pirater & Johhny Depp. Gash, vad jag älskar honom (han och alla HP skådespelare är helt klart mina favoriter!). Älskar att han alltid får spela lite galna roller. T.ex Jack Sparrow, Willy Wonka, Sir James Matthew Barrie (Filmen "Finding Neverland") och Den galna hattmakarn.
Kalla mig galen men jag älskar Jack Sparrows stil i filmen, inte bara sättet utan hans klädstil. Sådär mycket lager på lager. Emma likey!

Spelar spel!

Detta var för några veckor sedan, har dock inte haft tid eller ork eller vilja för att ladda upp den.

Förvirrad

UNICORN POWEH´

Idag har jag varit ytterst förvirrad! Det kan ha något att göra med att jag inte fick någon sömn inatt...
Iallafall så började jag dagen med att tro att det var torsdag, påväg till skolan kollade jag mobilen ca 5-6 gånger för att jag glömde vilken dag det var. Jag har dessutom kollat torsdagens schema hela dagen, frustrerande!

Svar på frågestunden!

Ville inte lägga upp den på Videofy.me, föredrar Youtube. Men idag ville inte det fungera alls... Jag satt i ca 3 timmar innan jag gav upp!
Ut med det dåliga och in med det...här! Hope you like it!

Wohooo

Kolla, jag bloggar. yiha!

Men nu är det upp till er!
För detta är inget vanligt inlägg.
Detta är ett frågeinlägg (aka. frågestund, men det lät inte lika coolt)
Så fråååga mycket! så börjar jag blogga igen!


RSS 2.0